Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ SYNAPSE

ΜΙΑ φαρμακευτικη με  φυτικΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

φύλλο φυτού και γουδί

Ο στόχος μας είναι να εισάγουμε στην αγορά προϊόντα που συνίστανται αποκλειστικά από μελετημένες δραστικές ουσίες.

Σύνθετουμε, παράγουμε και διανέμουμε φυτοθεραπευτικά σκευάσματα που συνδυάζουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα με την ακλόνητη ασφάλεια.

Αφοσιωνόμαστε στην προώθηση εκείνων των προϊόντων που έχουν αποτελεσματικότητα εγκυροποιημένη μέσω κλινικών ερευνών δημοσιευμένων σε αξιόπιστα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις τελευταίες δεκαετίες η επιστήμη έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και πλέον υπάρχει μια πληθώρα φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση των ασθενειών. Σήμερα, ο κάθε γιατρός έχει στα χέρια του μια ποικιλία επιλογών σε ότι αφορά τη φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να χορηγήσει στους ασθενείς του. Παρά την ομολογουμένως μεγάλη εξέλιξη της επιστήμης, εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα. Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, η αγωγή που προσφέρει η σημερινή φαρμακευτική απευθύνεται στην καταπράυνση των συμπτωμάτων μιας ασθένειας. Με πολύ λίγες εξαιρέσεις, όπου τα φάρμακα διορθώνουν το πρόβλημα, τις περισσότερες φορές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, χωρίς να αντιμετωπίζεται η αιτία του προβλήματος. Ακόμη, τις περισσότερες φορές τα φάρμακα που χορηγούνται εμφανίζουν ανεπιθύμητες ενέργειες, δημιουργώντας ακόμη περισσότερα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

2 χάπια
γουδί

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ  SYNAPSE

Γνωρίζοντας όλα αυτά τα ζητήματα, αποφασίσαμε να ψάξουμε για λύσεις στο πιο μεγάλο και πιο παλιό φαρμακείο, τη Φύση. Το «Φαρμακείο της Φύσης» διαθέτει μια τεράστια «γκάμα προϊόντων» τα οποία θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση πολλών διαφορετικών παθήσεων εαν χρησιμοποιηθούν σωστά. Η μελέτη των φαρμακευτικών ιδιοτήτων των βοτάνων και του τρόπου δράσης τους στον ανθρώπινο οργανισμό μας δίνει το πλεονέκτημα της επιστημονικής γνώσης. Έτσι είμαστε σε θέση να συστήσουμε μια ολοκληρωμένη αγωγή, η οποία συνδυάζει αρμονικά φαρμακευτικά και φυσικά σκευάσματα προς όφελος του ασθενή.

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΥΣΗ

Έτσι αποφασίσαμε να αφοσιωθούμε στην προώθηση εκείνων των προϊόντων της Φύσης που έχουν μελετηθεί εκτεταμένα και που έχουν επιστημονικά τεκμηριωμένο όφελος. Αναζητούμε εκείνα τα βότανα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της αιτίας του προβλήματος και όχι μόνο στα συμπτώματα που αυτό προκαλεί και συνεχίζουμε με αμείωτο ενδιαφέρον να αναζητούμε τις καλύτερες «φυτικές λύσεις».

φύλλο φυτού