Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ

Η αντιμετώπιση του κρυολογήματος

Το κρυολόγημα είναι μια λοίμωξη του αναπνευστικού μας συστήματος που εκδηλώνεται με συμπτώματα όπως ο πυρετός, ο βήχας, η ρινική συμφόρηση και καταρροή και ο πονόλαιμος. Το κρυολόγημα περιγράφεται ως μια αυτο-περιοριζόμενη λοίμωξη. Με άλλα λόγια, στη συντριπτική πλειψηφία των περιπτώσεων, κάνει τον κύκλο του και περνάει από μόνο του σε 7-10 μέρες. Για αυτό το λόγο η φαρμακευτική αγωγή στοχεύει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και όχι στην καταπολέμηση του παθογόνου οργανισμού.

Εαν λοιπόν αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα του κρυολογήματος, επισκευθείτε το φαρμακοποιό σας και ζητήστε του να σας δώσει τα κατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα για την ανακούφιση των συμπτωμάτων. Ο φαρμακοποιός έχει την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση ώστε να σας συστήσει τα κατάλληλα σκευάσματα αλλά και να σας συμβουλεύσει ως προς τη σωστή και πρωτίστως ασφαλή χορήγησή τους. Επίσης ο φαρμακοποιός σας μπορεί να κρίνει εαν είναι απαραίτητο να επισκευθείτε κάποιο γιατρό.  Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την αυτο-χορήγηση φαρμακευτικών σκευασμάτων χωρίς την καθοδήγηση φαρμακοποιού.

Η Πρόταση της Synapse

Η ερευνητική μας ομάδα μελέτησε εκτεταμένα όλες τις διαθέσιμες κλινικές μελέτες που αφορούν τη χρήση των βοτάνων στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και εντοπίσαμε τα φυτά των οποίων η δράση τεκμηριώνεται επιστημονικά. Κατόπιν αξιολογήσαμε τα διαθέσιμα προιόντα στην ελληνική αγορά και επιλέξαμε αυτά που περιέχουν αυτά τα βότανα.

Η πρότασή μας για την αντιμετώπιση του κρολογήματος αφορά 3 διαφορετικά σκευάσματα που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού μας και μπορεί να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε το κρυολόγημα πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα. Πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό τρόπο ενδυνάμωσης του οργανισμού μας. Συστήνουμε να ξεκινήσετε την λήψη των σκευασμάτων όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το πρώτο σύμπτωμα.

Η πρότασή μας δεν απευθύνεται στην ανακούφιση των συμπτωμάτων. Εαν χρειάζεστε ένα τέτοιο σκεύασμα τότε καλό είναι να επισκευθείτε τον φαρμακοποιό σας και να το πάρετε συμπληρωματικά.

 

 

Πακέτο αντιμετώπισης κρυολογήματος

Cretan Iama

Δοσολογία : 1 κάψουλα 2 φορές τη μέρα μετά το φαγητό για 5 μέρες.

Bacteflora Immune

Δοσολογία : 1 κάψουλα 2 φορές τη μέρα μετά το φαγητό για 5 μέρες.

Vitasper Cold and Flu

Δοσολογία : 1 αναβράζον 2 φορές τη πρώτη μέρα μετά το φαγητό, και μετά  1 αναβράζον το πρωί μετά το φαγητό για 4 μέρες.

Τιμή 24,90 Ευρώ

 

ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ