Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

  • Με αντικαταβολή. Πληρωμή στην εταιρία Elta Courier κατά την παράδοση των προϊόντων με επιπλέον χρέωση 2,50 €. Παραγγελίες αξίας άνω των 40€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Τα βήματα για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος είναι:ΒΗΜΑ 1: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική κατάθεση.ΒΗΜΑ 2: Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό: Τράπεζα Πειραιώς – IBAN: GR2101722330005233064024968ΒΗΜΑ 3: Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@synapse.com.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο: 2310 217876Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας (εάν είναι διαθέσιμος).Εάν επιλεγεί η τραπεζική κατάθεση ως τρόπος πληρωμής, τα προϊόντα παραμένουν δεσμευμένα έως και 72 ώρες, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  • Χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας: Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει αλλά δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από την πύλη ασφαλών πληρωμών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.synapse.com.gr δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας σας. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

Τρόποι Αποστολής και κόστος αποστολής εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με Elta Courier εκτός από περιόδους αιχμής ή τοπικών αργιών.

Για παραγγελίες άνω των 39,00 € και μέχρι 2kg βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού), η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραγγελίες μικρότερες των 39,00 € και μέχρι 2kg βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού), τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2ευρώ για όλη την Ελλάδα, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Για παραγγελίες άνω των 2kg βάρους (πραγματικού ή ογκομετρικού), ενδέχεται να υπάρχουν έξοδα ογκομετρικού κόστους. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε.

Όταν ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 40,00€ δεν υπάρχει χρέωση κόστους αντικαταβολής.

Απαράδοτα / Επιστροφές

Αποστολή που δεν παραλαμβάνεται άμεσα από τον πελάτη, παραμένει στην εταιρεία courier προς παραλαβή για δεκαπέντε ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, επιστρέφει στην εταιρεία.