ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ARTHROSOFT

Το ArthroSoft είναι ένα εμπλουτισμένο διατροφικό εκχύλισμα με ειδική σύνθεση που αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τα 100% φυσικά δραστικά του συστατικά.

Αναπτύχθηκε κατόπιν εργαστηριακών δοκιμών στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts, μία από τις πιο γνωστές σχολές της Αμερικής σε ερευνητικό επίπεδο.

Αποτέλεσμα αυτών των εργαστηριακών δοκιμών ήταν η χορήγηση 8 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον καθηγητή κ. Θεοχάρη Θεοχαρίδη, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

Το μοναδικό σκεύασμα παγκοσμίως που περιέχει πυρηνέλαιο εμπλουτισμένο με κερσετίνη, απελευθερώνοντας έτσι τις ευεργετικές ιδιότητες της κερσετίνης στον οργανισμό.

Επίσης περιέχει γλυκοσαμίνη και χονδροϊτίνη, τα δυο πιο δημοφιλή συστατικά σε διατροφικά συμπληρώματα για τις αρθρώσεις ανά τον κόσμο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ

Πρόκειται για μια 100% φυσική ουσία που τη συναντάμε σε φρούτα και λαχανικά όπως το κόκκινο σταφύλι, το κρεμμύδι και η κάπαρη.

Ανήκει στην κατηγορία των φλαβονοειδών που είναι οι ουσιές με εργαστηριακά αποδεδειγμένη αντιφλεγμονώδη δράση.

Διάφορες άλλες ουσίες της κατηγορίας αυτής, όπως η εσπεριδίνη, χρησιμοποιούνται σήμερα ως φάρμακα φυτικής προέλευσης για την αντιφλεγμονώδη δράση τους.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ARTHROSOFT

Βασισμένο στην έρευνα του κ. Θεοχάρη Θεοχαρίδη, καθηγητή φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης στις Η.Π.Α..

Με 8 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες).

Το μοναδικό σκεύασμα στον κόσμο που αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες της κερσετίνης που χαρακτηρίζεται ως το πιο ισχυρό αντιφλεγμονώδες της κατηγορίας των φλαβονοειδών.

Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να την απορροφήσει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Σύμφωνα με τις έρευνες του κ. Θεοχαρίδη στις Η.Π.Α. η κερσετίνη μπορεί να απορροφηθεί από τον οργανισμό μας εαν διαλυθεί σε πυρηνέλαιο, δίνοντάς μας έτσι ``πρόσβαση`` στις ευεργετικές της ιδιότητες.

Η χρήση της δεν σχετίζεται με ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η Οστεοαρθριτιδα

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια χρόνια πάθηση που επηρεάζει πάνω από έναν στους δέκα συνανθρώπους μας άνω των 60 ετών.

Τα συμπτώματα εμφανίζονται κυρίως στο γόνατο, αλλά μπορεί να επηρεάσουν οποιαδήποτε άρθρωση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η θεραπεια της οστεοαρθριτιδας

Η φαρμακευτική αγωγή της οστεοαρθρίτιδας γίνεται κατά κύριο λόγο με παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη.

Τα φάρμακα αυτά έχουν ικανοποιητική αποτελεσματικότητα, αλλά εμφανίζουν σημαντικές ανεπιθύμητες ενέργειες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα τα προϊόντα της Synapse παρασκευάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ..

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλα τα φαρμακεία της χώρας είτε άμεσα, είτε κατόπιν παραγγελίας.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ