Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το www.synapse.com.gr προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, με την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων. Βασική προϋπόθεση είναι να τηρούνται οι πιο κάτω όροι:

Περίπτωση Αλλαγής Παραγγελίας ή επιστροφής Προϊοντος: Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί εκ των υστέρων της αποστολής να επιστρέψει τα προϊόντα και να αλλάξει την παραγγελία του με άλλα εκ των προϊόντων μας είτε να τα επιστρέψει λόγω αλλαγής της γνώμης του, θα πρέπει η τηλεφωνική / γραπτή αίτηση της αλλαγής από τον καταναλωτή να μην υπερβαίνει τις 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

  • Στην περίπτωση αυτή, όλα τα προϊόντα από επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική κατάσταση που ο καταναλωτής παρέλαβε το προϊόν.
  • Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί αλλαγή των προϊόντων, ο καταναλωτής επιβαρύνεται τόσο το κόστος αποστολής της επιστροφής της αρχικής παραγγελίας, όσο και το κόστος επαναποστολής των νέων επιθυμητών προϊόντων.
  • Στην περίπτωση που ο καταναλωτής δεν επιθυμεί να αλλάξει τα προϊόντα και απλά θέλει να τα επιστρέψει, του δίνεται η επιλογή να του επιστραφεί  πλήρως το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας, αλλά όχι στα έξοδα αποστολής. Επίσης, και στην περίπτωση αυτή καταναλωτής επιβαρύνεται το κόστος αποστολής της επιστροφής της αρχικής παραγγελίας.

Περίπτωση λάθους αποστολής από την πλευρά του καταστήματος: Στην περίπτωση που έχει υπάρξει ποιοτικής / ποσοτικής φύσεως λάθος του καταστήματος κατά την αποστολή, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, όλα τα προϊόντα από επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική κατάσταση που ο καταναλωτής παρέλαβε το προϊόν.

  • Επίσης, στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία αναλαμβάνει όλα τα κόστη μεταφοράς (επιστροφής της αρχικής παραγγελίας και επαναποστολής των σωστών προϊόντων).
  • Επίσης, στην περίπτωση λάθους αποστολής εκ μέρους του καταστήματος, δίνεται η επιλογή να επιστραφεί στον πελάτη πλήρως το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Αυτή θα πραγματοποιηθεί σε μία (1) εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους και αφού ελέγξουμε την κατάσταση του. Τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από τη απόδειξη λιανικής που εκδόθηκε κατά την πώληση τους.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 217876 ή στο info@synapse.com.gr

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν έχει σημάδια χρήσης ή φθοράς.