Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ERVADOL

Σύμφωνα με τις μονογραφίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το αρπαγόφυτο είναι το μοναδικό βότανο που έχει επιστημονικά τεκμηριωμένη παυσίπονη και αντιφλεγμονώδη δράση.

Σε μορφή κρέμας ή αλοιφής το Αρπαγόφυτο αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή. Η τοπική εφαρμογή διασφαλίζει τη στόχευση της αγωγής στο πάσχον σημείο. Μια τέτοια κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της σε ήπια περιστατικά, ενώ σε πιο βαριά περιστατικά μπορεί να χορηγηθεί παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή για μέγιστο αποτέλεσμα.

Έτσι η κρέμα Ervadol αποτελεί μια αξιόπιστη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της αλλά και σε συνδυασμό με αγωγή από το στόμα ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα και να ελαχιστοποιηθούν οι ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας Synapse, κατόπιν μακρόχρονης έρευνας και εργαστηριακών δοκιμών κατέληξε σε μια καινοτόμο και αποτελεσματική σύνθεση που διασφαλίζει τη μέγιστη απορρόφηση των δραστικών συστατικών της κρέμας Ervadol από την επιδερμίδα.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ E-SHOP
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βιβλιογραφικές Αναφορές

European Medicines Agency Herbal Monograph for Harpagophytum Procumbens

Harpagopytum Procumbens Monograph by Alternative Medicine Review

Devil’s Claw (Harpagophytum procumbens DC): an evidence-based systematic review by the Natural Standard Research Collaboration.

Devil’s Claw (Harpagophytum procumbens DC): an evidence-based systematic review by the Natural Standard Research Collaboration.

Treatment of patients with arthrosis of hip or knee with an aqueous extract of devil’s claw (Harpagophytum procumbens DC.)

Effect of the major glycosides of Harpagophytum procumbens (Devil’s Claw) on epidermal cyclooxygenase-2 (COX-2) in vitro.

Περισσότερες πληροφορίες

Το αρπαγόφυτο είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στο ζεστό και ξηρό κλίμα της Νότιας Αφρικής, στις χώρες Ναμίμπια και Μαδαγασκάρη και στην έρημο Καλαχάρι. Εκεί οι ρίζες του χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η χρήση του αρπαγόφυτου ξεκίνησε την εποχή των σκλάβων, οι οποίοι είχαν φέρει το βότανο αυτό από την ήπειρό τους. Ευρωπαίοι εξερευνητές έφεραν το φυτό αυτό πίσω στην Ευρώπη, όπου και χρησιμοποιήθηκε στη θεραπεία της αρθρίτιδας. Σήμερα, κατόπιν πολλών επιστημονικών μελετών, το φυτό αυτό έχει πάρει τη μονογραφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και την έγκριση της Γερμανικής Κομισιόν Ε για την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του ερεθισμού που προκαλείται από ρευματικούς αλλά και μυϊκούς πόνους.