Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ARTHROSOFT

συσκευασία arthrosoft
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ARTHROSOFT

Η ανάπτυξη του σκευάσματος ArthroSoft έγινε κατόπιν πολλών εργαστηριακών δοκιμών της ερευνητικής ομάδας του Dr. Θεοχάρη Θεοχαρίδη, ενός από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες στον χώρο της Ιατρικής παγκοσμίως, στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Tufts στις Η.Π.Α.. Τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών είχαν ως αποτέλεσμα τη χορήγηση 8 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον κ. Θεοχαρίδη και κατ’ επέκταση την κυκλοφορία του σκευάσματος ArthroSoft στην Αμερική.

Η έρευνα του κ. Θεοχαρίδη είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και δημοσιευμένη στα πιο έγκριτα ιατρικά συγγράμματα παγκοσμίως, όπως το New England Journal of Medicine (Harvard). Ο ίδιος θεωρείται ειδήμων σε όλες τις χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις, όπως η οστεοαρθρίτιδα και η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κ. Θεοχαρίδη μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα του στο: www.mastcellmaster.com.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των ερευνών, το εκχύλισμα του πυρήνα της ελιάς μπορεί να αυξήσει δραματικά την απορρόφηση πολλών ευεργετικών φυσικών συστατικών, και άρα να μας δώσει τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσουμε για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Έτσι αναπτύχθηκε το σκεύασμα ArthroSoft με στόχο να αξιοποιήσει τις ευεργετικές ιδιότητες της κερσετίνης.

Η κερσετίνη είναι μια φυσική ουσία που ανήκει στν κατηγορία των φλαβονοειδών. Με τον όρο φλαβονοειδή περιγράφουμε μια κατηγορία 5000 και πλέον φυσικών ουσιών που συναντούνται πολύ συχνά στα περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Πολλές από αυτές τις ουσίες έχουν απομονωθεί εδώ και δεκαετίες ένω η αντιφλεγμονώδης δράση τους έχει μελετηθεί εκτεταμένα. Τα φλαβονοειδή έχουν επίσης μελετηθεί για τη δράση τους και σε άλλες παθήσεις, όπως οι καρδιοαγγειακές παθήσεις, το οξειδωτικό στρες και οι μικροβιακές λοιμώξεις.

Σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές, η κερσετίνη περιγράφεται ως το φλαβονοειδές με την πιο ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση στην κατηγορία. Η απορρόφησή της όμως από τον ανθρώπινο οργανισμό είναι σχεδόν αμελητέα, κάτι που καθιστά τις όποιες ευεργητικές ιδιότητες μπορεί να έχει πολύ δύσκολο να αξιοποιηθούν.

Ο ΔΡ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟ CNN GREECE

Ο ΔΡ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1

ο δρ. Θεοχαρίδης στην ΕΡΤ1

Κάνετε κλικ στην εικόνα για να δείτε τη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.

Το ArthroSoft είναι ένα εμπλουτισμένο διατροφικό εκχύλισμα σε μαλακές κάψουλες ζελατίνης. Η τεχνολογία της μαλακής κάψουλας επιτρέπει το εσωτερικό περιεχόμενο της κάθε κάψουλας να είναι σε υγρή μορφή. Έτσι, η κάθε κάψουλα περιέχει εκχύλισμα πυρήνα ελιάς εμπλουτισμένο με κερσετίνη, κάτι που καθιστά την κερσετίνη απορροφήσιμη από τον οργανισμό. Το ArthroSoft μάλιστα είναι το μοναδικό σκεύασμα ανά τον κόσμο που περιέχει αυτά τα δύο συστατικά παγκοσμίως καθώς η σύστασή του προστατεύεται από 8 παγκόσμια διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Τέλος το ArthroSoft περιέχει επίσης γλυκοσαμίνη και χονδροϊτίνη, τα δύο πιο μελετημένα και δημοφιλή συστατικά σε διατροφικά συμπληρώματα για τις αρθρώσεις ανά τον κόσμο.

Όλα τα προϊόντα της Synapse παρασκευάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ..

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλα τα φαρμακεία της χώρας είτε άμεσα, είτε κατόπιν παραγγελίας.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ