ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ilesal

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τα σκευάσματα της εταιρίας δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τη φαρμακευτική αγωγή, αλλά αποτελούν συμπλήρωμά της ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα με τις λιγότερες δυνατές ανεπιθύμητες ενέργειες. Για περισσότερες πληροφορίες επικονωνήστε με το «Κέντρο Πληροφορίας Φαρμάκων» και μιλήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Εφαρμόστε στην πάσχουσα περιοχή με απαλό ολιγόλεπτο μασάζ. Χρησιμοποιήστε από μία ως τέσσερις φορές ημερησίως.

Προφυλάξεις: Χρήση εξωτερική. Κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά ανω των 12 ετών. Για χρήση κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, τους βλεννογόνους και ανοιχτές πληγές. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από παιδιά.  Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων Ελλάδα 210 7793777

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

aqua, c12-20 acid peg-8 ester, butylene glycol, panthenol, glyceryl stearate, caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl stearate, cetyl alcohol, cyclopentasiloxane, phenoxyethanol, centella asiatica extract, tocopheryl acetate, bisabolol, allantoin, ethylhexylglycerin, dimethicone, parfum, imidazolidinyl urea, olea europaea fruit oil, bht, cyclotetrasiloxane, glycerin, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, linalool, limonene.