ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ – ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΚΡΕΜΕΣ

Η τοπική εφαρμογή κάποιας παυσίπονης-αντιφλεγμονώδους κρέμας ή αλοιφής αποτελεί μια καλή επιλογή για την αντιμετώπιση του πόνου, όπως ο πόνος στις αρθρώσεις (γόνατο, αγκώνας, αστράγαλος, δάκτυλα, περιαρθρίτιδα). Το πλεονέκτημα της τοπικής εφαρμογής είναι ότι το φάρμακο δεν μπαίνει στην κυκλοφορία του αίματος και άρα αποφεύγεται η εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών.

Το δέρμα μας αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού μας. Λειτουργεί σαν ένα φράγμα που αποτρέπει την είσοδο βλαβερών στοιχείων στον οργανισμό, όπως μικρόβια, τοξίνες και πολλά άλλα. Αυτή ακριβώς την ιδιότητα του δέρματος χρειάζεται να παρακάμψουμε όταν εφαρμόζουμε μια κρέμα, ώστε η δραστική ουσία να μπορέσει να διαπεράσει το δέρμα και να εισέλθει στον πάσχοντα μυ ή στην πάσχουσα άρθρωση.

Το τμήμα Ερευνάς και Ανάπτυξης της εταιρείας Synapse, κατόπιν μακρόχρονης έρευνας και  εργαστηριακών δοκιμών κατέληξε σε μια καινοτόμο και αποτελεσματική σύνθεση που διασφαλίζει την μέγιστη διείσδυση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα. Έτσι η κρέμα Ervadol αποτελεί μια αξιόπιστη λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της αλλά και σε συνδυασμό με αγωγή από το στόμα ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα και να ελαχιστοποιηθούν οι ανεπιθύμητες ενέργειες.