ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Σήμα των φαρμακοποιών. Φίδι γύρω από ποτήρι.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρίας μας, συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένους επιστήμονες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αξιοποιώντας την επιστημονική τεχνογνωσία που μπορούν να μας παρέχουν.

Θεοχάρης Θεοχαρίδης, MS, PhD, MD, FAAAAI

Ο κ. Θεοχαρίδης είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού. Η ερευνητική του ομάδα στο τμήμα φαρμακολογίας της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Tufts στις Η.Π.Α. έχει παράγει πλήθος επιστημονικού έργου. Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε διάφορα ιατρικά συγγράμματα, συμπεριλαμβανομένου και του New England Journal of Medicine της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Harvard. Ο κ. Θεοχαρίδης θεωρείται ειδήμων στον τομέα των χρόνιων φλεγμονοδών παθήσεων όπως οι αλλεργίες και το άσθμα, η κυστίτιδα, η προστατίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα. Η Σύναψη συνεργάζεται με τον κ. Θεοχαρίδη σε πολλά επίπεδα που αφορούν το ερευνητικό του έργο.

mastcellmaster.com
A.R.C.O. Chemie GmbH

Πρόκειται για μια Ελληνικής ιδιοκτησίας σύγχρονη μονάδα παραγωγής μαλακών καψουλών στη Γερμανία. Η ARCO συνδυάζει την άρτια επιστημονική κατάρτιση με τις πιο υψηλές παραγωγικές προδιαγραφές. Η Σύναψη συνεργάζεται με την ARCO με στόχο την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας των σκευασμάτων της.

arco-chemie.de
QACS LTD

Antigonis 1 Metamorfosi 144 51, Greece

qacslab.com
STATNOUS

Η Statnous είναι εταιρία βιοστατιστικής που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο χώρο της έρευνας. Η Σύναψη συνεργάζεται με τη Statnous στο σχεδιασμό κλινικών μελετών αλλά και στην ανάλυση της βιβλιογραφίας, χρησιμοποιώντας μετα-αναλυτικές στατιστικές μεθόδους.

statnous.com
EPO

Μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρίες παραγωγής φυτικών εκχυλισμάτων στην Ευρώπη. Η εταιρία μας προμηθεύεται διάφορες πρώτες ύλες από την EPO, όπως το αρπαγόφυτο, το ιπποκάστανο και το ρούσκο.

http://www.eposrl.com/
VITAMED

vitamed.gr